Iniciativa Legislativa Popular de les associacions de persones consumidores de cànnabis.

50.000
67500
signatures
15 de Gener 2016

Es constitueix la Comisión Promotora de La Rosa Verda

El 18 de març es va constituir la comissió promotora de la Rosa Verda, Iniciativa Legislativa Popular per la Llei d’Associacions de Persones Consumidores de Cànnabis.

A l’acte cel.lebrat a la seu de l’Observatori Civil de Polítiques de Drogues es va aprovar el texte que preten regular l’activitat de les associacions de consumidors/res de cànnabis d’acord a la realitat social i al respecte dels drets fonamentals , a les polítiques de prevenció de riscos vigents i als drets dels associats.

La llei dona solucions als problemes de les associacions i consumidors en aspectes com el cultiu, transport, distribució i control de qualitat del producte.

Entre els 30 promotors es troben Bernat Pellissa, ex alcalde de Rasquera; Jaume Prats i Moisès López editor de la revista Cànem; José A fora president de la Federació Cat Fac; Albert Mayol, president de la Federació Fedcac; Miguel Torres, advocat i professor de dret de la Universitat de Barcelona; Oriol Casals advocat i secretari de l’Observatori Civil de Polítiques de Drogues.

http://observatoriocivil.org/creada-la-comision-promotora-de-la-ilp-la-rosa-verda/