Iniciativa Legislativa Popular de les associacions de persones consumidores de cànnabis.

50.000
67500
signatures
15 de Gener 2016

Els socis del club Medical Green es planten!

La campanya de tancament del 80% de les associacions cannàbiques que ha anunciat l’alcalde Trias i de la que s’han fet ressò els principals mitjans de comunicació, ha generat de manera immediata una resposta popular i mediàtica que no ha trigat a assenyalar la mesura com a política, electoralista i absolutament arbitraria. Aquest trist llegat de “final de mandat” que l’alcalde actual ens vol deixar (girant l’esquena al que està passant al món en relació a la regulació de l’us del cànnabis), ens dóna encara més empenta i força moral per seguir defensant la necessitat urgent d’una llei (la ILP La Rosa Verda) que normalitzi el sector associatiu cannàbic i protegeixi els drets dels socis.

Avui mateix un grup de cinquanta socis ha aconseguit aturar el precinte improcedent del club Medical Green, que malgrat haver fet totes les modificacions tècniques que el consistori els va requerir, i passats 5 mesos de la prescripció del precinte que els van imposar, tenien anunciat per avui un nou tancament.

Podeu llegir la noticia completa en aquest article publicat per La Vanguardia:
“Una reunión de socios de club cannabis evita cierre por parte Guardia Urbana”.

Us anirem informant puntualment de totes les noticies i esdeveniments en relació a aquest tema. Ara estem en un moment molt important en el camí per la legalització de les associacions de persones consumidores de cànnabis, un procés que es farà realitat per mitjà de la ILP La Rosa Verda.