Iniciativa Legislativa Popular de les associacions de persones consumidores de cànnabis.

50.000
67500
signatures
15 de Gener 2016

Primera entrega a l’Institut Català d’Estadística (IDESCAT) de 59.000 signatures de suport a l’ILP La Rosa Verda.

Després de més d’un any de treball, avui hem donat un gran pas en el camí cap a la regulació de les associacions de persones consumidores de cánnabis. Hem lliurat a l’Institut Català d’Estadística (IDESCAT), dins del termini que finalitza aquest divendres (15/01), les primeres 59.000 signatures de suport a la ILP La Rosa Verda. Esperem poder tornar el mateix divendres 15, darrer dia de termini, amb 5.000 signatures més, sumant així un total de 64.000, que quan siguin degudament revisades i validades per l’IDESCAT hauran de ser suficients per aconseguir que aquesta ILP entri amb força al Parlament per ser sotmesa a debat i votació. Encara queda un llarg recorregut, però no hi ha dubte que presentar les signatures necessàries perquè prosperi aquesta Iniciativa Legislativa Popular constitueix un avanç molt important. Gràcies a tots els que heu participat i a tots els ciutadans i ciutadanes que han donat la seva signatura de suport.

Associacions i fedataris: Si encara us queden plecs per lliurar, només queden 3 dies perquè finalitzi el termini. És molt urgent que ens lliureu tots els plecs que us quedin pendents d’entrega. Podeu contactar amb nosaltres al mail: info@larosaverda.org o trucar al 937 421 056.

Us recordem que el pròxim divendres dia 22 a les 11 del matí, coincidint amb la celebració de Sant Canut, farem un acte de final de campanya de la ILP La Rosa Verda, de caràcter festiu i reivindicatiu, davant del Parlament de Catalunya. Farem una gran foto col·lectiva i repartirem centenars de roses verdes. Fedataris, voluntaris, amics, simpatitzants… us esperem a tots!!

LA-ROSA-VERDA-PRESENTACIO-SIGNATURES-12-01-2016