Iniciativa Legislativa Popular de les associacions de persones consumidores de cànnabis.

50.000
67500
signatures
15 de Gener 2016

Trobada General d’Associacions de la Rosa Verda aquest divendres 22 a les 10.00 hores a Torre Jussana

Ens plau convidar-vos a la trobada General d’Associacions de la Rosa Verda que tindrà lloc aquest divendres 22 a les 10.00 hores a Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30. Barcelona 08035. Montbau).

CONTEXT

En aquests moments s’ha constatat com diversos municipis de Catalunya estan aprovant Plans Especials Urbanístics per eradicar de fet la gran majoria d’associacions i Clubs de Consumidors de Cànnabis de Catalunya.

Aquest diumenge vinent es celebren eleccions municipals a tot l’Estat i interessa conèixer les propostes dels diferents grups polítics en relació amb les associacions i clubs socials de cànnabis.

La raó de ser de La Rosa Verda és l’aprovació per part del Parlament de Catalunya d’una llei presentada, que compta amb un ampli consens per part d’entitats, Federacions i grups polítics que acabi amb l’arbitrarietat i inseguretat jurídica que estem vivint.

PARTICIPANTS

A la trobada esteu convidades totes les associacions i clubs de persones consumidores de cànnabis de Catalunya, així com els ciutadans i ciutadanes i professionals interessats en conèixer i participar a la ILP La Rosa Verda.

Participaran els representants de la Comissió Promotora, de les federacions CATFAC i FEDCAC així com enginyers i juristes que informaran als assistents.

S’ha convidat també als diferents grups polítics que concorren a les eleccions municipals a Catalunya perquè exposin les seves propostes.

OBJECTIUS

1.-Informar a les associacions i ciutadans/nes interessats/des en l’estat actual del projecte, perspectives i full de ruta.

2.-Evaluar les propostes dels grups polítics respecte al cànnabis en la legislatura vinent abans de les eleccions.

3.-Obrir un canal de participació d’entitats i ciutadans a la Rosa Verda.

4.-Exposar dubtes, suggeriments.

La vostra assistència és important, preguem confirmeu:
info@larosaverda.org

Com arribar : veure mapa
www.tjussana.cat
Torre Jussana : 932 564 118

#LAROSAVERDA Convocatòria de Reunió General de la Rosa Verda.pdf