Iniciativa Legislativa Popular de les associacions de persones consumidores de cànnabis.

50.000
67500
signatures
15 de Gener 2016

Com pots participar?

Necessitem comptar amb la participació popular per aconseguir un objectiu: Que el Parlament de Catalunya voti i aprovi la iniciativa legislativa Rosa Verda per la regulació de persones consumidores de cànnabis.

COM POTS PARTICIPAR?

  • SIGNA – Ens cal reunir un mínim de 50.000 abans del 28 d’Octubre. Una forma simple i directa de recolzar aquesta Iniciativa Legislativa Popular és aportar la teva signatura. Si ets major de 16 anys, tens residència legal a Espanya i estas empadronat a Catalunya, pots signar a favor de la Rosa Verda, abans del 28 d’Octubre. Veure mapa de punts de recollida de signatures.
  • DÓNA – Per cobrir les despeses d’organització i gestió de la campanya necessitem recursos econòmics. Per recolzar la nostra iniciativa pots realitzar un donatiu, de qualsevol quantitat, mitjançant el nostre compte PAY PAL o transferència. Si ets membre d’alguna associació inscrita a la Rosa Verda, també pots realitzar el teu donatiu a una de les guardioles que trobaràs a la recepció, i endur-te a canvi una llavor commemorativa de la Rosa Verda.
  • ACTUA – Necessitem molts voluntaris per assistir als diversos actes i esdeveniments en els quals estarem recollint signatures. Si vols oferir-te com a voluntari per anar a recollir signatures amb el nostre equip de fedataris a algun dels esdeveniments del calendari d’estiu, si us plau contacta amb: firmas@larosaverda.org.

    També pots proposar actes i esdeveniments pel nostre calendari. Tenim moltes dates ja marcades i previstes, però segur que ens falten moltes més a les quals podriem anar a recollir moltes signatures. Per proposar un esdeveniment envia un mail a: info@larosaverda.org

Moltes gràcies per endavant per vostra participació!

LRV