Iniciativa Legislativa Popular de les associacions de persones consumidores de cànnabis.

50.000
67500
signatures
15 de Gener 2016

Com pots participar?

Participa-Larosaverda

Necessitem comptar amb la participació popular per aconseguir un objectiu: Que el Parlament de Catalunya voti i aprovi la iniciativa legislativa Rosa Verda per la regulació de persones consumidores de cànnabis.

COM POTS PARTICIPAR?

  • SIGNA – Ens cal reunir un mínim de 50.000 abans del 28 d’Octubre. Una forma simple i directa de recolzar aquesta Iniciativa Legislativa Popular és aportar la teva signatura. Si ets major de 16 anys, tens residència legal a Espanya i estas empadronat a Catalunya, pots signar a favor de la Rosa Verda, abans del 28 d’Octubre. Veure mapa de punts de recollida de signatures.
  • DÓNA – Per cobrir les despeses d’organització i gestió de la campanya necessitem recursos econòmics. Per recolzar la nostra iniciativa pots realitzar un donatiu, de qualsevol quantitat, mitjançant el nostre compte PAY PAL o transferència. Si ets membre d’alguna associació inscrita a la Rosa Verda, també pots realitzar el teu donatiu a una de les guardioles que trobaràs a la recepció, i endur-te a canvi una llavor commemorativa de la Rosa Verda.
  • ACTUA – Necessitem molts voluntaris per assistir als diversos actes i esdeveniments en els quals estarem recollint signatures. Si vols oferir-te com a voluntari per anar a recollir signatures amb el nostre equip de fedataris a algun dels esdeveniments del calendari d’estiu, si us plau contacta amb: firmas@larosaverda.org.

    També pots proposar actes i esdeveniments pel nostre calendari. Tenim moltes dates ja marcades i previstes, però segur que ens falten moltes més a les quals podriem anar a recollir moltes signatures. Per proposar un esdeveniment envia un mail a: info@larosaverda.org

Moltes gràcies per endavant per vostra participació!

LRV