Iniciativa Legislativa Popular de les associacions de persones consumidores de cànnabis.

50.000
67500
signatures
15 de Gener 2016

Es constitueix la Comisión Promotora de La Rosa Verda

BernatPellisa_RosaVerde2015

El 18 de març es va constituir la comissió promotora de la Rosa Verda, Iniciativa Legislativa Popular per la Llei d’Associacions de Persones Consumidores de Cànnabis.

A l’acte cel.lebrat a la seu de l’Observatori Civil de Polítiques de Drogues es va aprovar el texte que preten regular l’activitat de les associacions de consumidors/res de cànnabis d’acord a la realitat social i al respecte dels drets fonamentals , a les polítiques de prevenció de riscos vigents i als drets dels associats.

La llei dona solucions als problemes de les associacions i consumidors en aspectes com el cultiu, transport, distribució i control de qualitat del producte.

Entre els 30 promotors es troben Bernat Pellissa, ex alcalde de Rasquera; Jaume Prats i Moisès López editor de la revista Cànem; José A fora president de la Federació Cat Fac; Albert Mayol, president de la Federació Fedcac; Miguel Torres, advocat i professor de dret de la Universitat de Barcelona; Oriol Casals advocat i secretari de l’Observatori Civil de Polítiques de Drogues.

http://observatoriocivil.org/creada-la-comision-promotora-de-la-ilp-la-rosa-verda/