Iniciativa Legislativa Popular de les associacions de persones consumidores de cànnabis.

50.000
67500
signatures
15 de Gener 2016

DIMECRES 28 DE JUNY: VOTACIÓ ILP ASSOCIACIONS DE CÀNNABIS – PARLAMENT DE CATALUNYA

El Parlament de Catalunya votarà la ILP d’Associacions de consumidors de cànnabis el 28 de juny

Després de la valoració favorable de la Comissió de Salut, la comissió promotora amb el suport de més de 67.500 signatures, confia que aquesta iniciativa popular sigui votada per una àmplia majoria de Parlamentaris.

La Iniciativa Popular preveu establir un marc segur per a les més de 500 associacions de consumidors a Catalunya. Les associacions perviuen avui en un estat d’alegalitat i són objecte de persecució tants socis com a juntes directives veient-se implicats en delicats processos legals penals, mentre constitueixen una vertadera resposta al mercat negre.

La regulació consensuada del consum col·lectiu i de l’autoproveïment en una norma pionera en l’àmbit mundial, naix de la societat civil catalana, qui s’ha proposat trobar noves respostes davant les polítiques prohibicionistes, establint un marc jurídic clar per a aplicar unes polítiques de drogues enfocades en la reducció de riscos.

A finalització del cicle d’esmenes de cada Grup Parlamentari i a continuació del dictamen de la comissió de Salut del Parlament de Catalunya, aquest dimecres 28 de juny es votarà en sessió plenària la Proposició de Llei de les Associacions de consumidors de cànnabis.