Iniciativa Legislativa Popular de les associacions de persones consumidores de cànnabis.

50.000
67500
signatures
15 de Gener 2016

Raúl Moreno (PSC) – “Aquesta ILP ens compromet a tots”

Raúl Moreno va parlar com a diputat del PSC, i des de l’experiència de la seva etapa com a regidor a Santa Coloma de Gramanet en què va ser responsable de gestionar el programa de drogues de l’Ajuntament. Va felicitar la consecució de les 67.500 signatures i va expressar amb tota claredat que el PSC votarà a favor del tràmit parlamentari d’aquesta ILP.

Va afirmar creure fermament que cal regular el que ara no ho està, i que per tant deixa uns buits que com a societat i com a col·lectiu no ens podem permetre. Promoure el consum responsable, la seguretat jurídica, la defensa dels drets dels consumidors de cànnabis per acabar amb l’estigmatització, protecció de la salut, llibertat de consciència i llibertat personal de poder consumir allò que es vol, van ser els eixos principals en la seva exposició d’arguments favorables a la ILP.

“Aquesta ILP ens compromet a tots. Compromet a la societat civil, compromet a les institucions i la conjunt de la societat. Per tant cal que sigui un procés responsable on hem d’escoltar totes les posicions”

“Us encoratjo a tots i des del PSC esperem que aquest debat Parlamentari per aprovar la ILP sigui ràpid i profitós”

Proper partit Catalunya Sí Que es Pot