Iniciativa Legislativa Popular de les associacions de persones consumidores de cànnabis.

50.000
67500
signatures
15 de Gener 2016

Addicció a la repressió: Drogues i Estat

Addicció a la repressió: Drogues i Estat

Moderador: Oriol Casals (Casa Paraula)
Ponents: Antonio Escohotado, Andrea Bempensante

Organitzat per Casa Paraula i el Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona, el dijous 23 de Novembre en el Mercat del Born (Sala Auditori). Us esperem!!!

Antonio Escohotado Espinosa és un pensador, assagista i professor universitari espanyol les obres del qual, si ben centrades principalment en el dret, la filosofia i la sociologia, han abordat una gran varietat de camps. Va obtenir notorietat pública per les seves recerques sobre les drogues, i són conegudes les seves posicions anti-prohibicionistas. El leitmotiv de la seva obra és una afirmació de la llibertat com a antídot enfront de la por o les coaccions que empenyen a l’ésser humà cap a tota classe de servituds.

Andrea Bempensante és un guionista i escriptor italià de li Iene Show, un espectacle satíric en la televisió italiana. En 2013, va escriure el manual sobre drogues: Història, efectes, ús i abús.

Oriol Casals és realitzador i advocat penalista, Director de projectes legals de l’Observatori Civil de Política de Drogues. Col·laborador de la Comissió d’Estudis Polítics, Jurídics i Socials del Ateneu Barcelonès. Soci director de Casa Paraula, despatx jurídic especialitzat en drets humans.