Iniciativa Legislativa Popular de les associacions de persones consumidores de cànnabis.

50.000
67500
signatures
15 de Gener 2016

Què es La Rosa Verda?

És una iniciativa legislativa popular per regular les associacions de persones consumidores de cànnabis.

És la primera proposició de llei Europea que introdueix el cultiu, distribució i transport de cànnabis, així com el control de la seva qualitat.

Per què?

Estem en un moment històric: S’acosten les eleccions més incertes i ajustades des de l’inici de la democràcia. El nostre vot és més important que mai!

El Parlament va iniciar un procés de regulació que ha establert les bases per elaborar la Rosa Verda, una proposta que dóna solució als problemes de consumidors, socis i clubs!

No obstant això cada dia es produeixen intervencions, tancaments, confiscacions, detencions. El model de club social de cànnabis està en perill. Ara és el moment!

A dia d’avui els clubs socials de cànnabis constitueixen una xarxa capaç d’afrontar el repte de recollir les suficients firmes perquè el Parlament pugui abordar decididament les necessitats de la ciutadania.

Com?

L’observatori Civil de Polítiques de Drogues va elaborar una proposta legislativa que va ser presentada per una àmplia comissió promotora i admesa a tràmit pel Parlament de Catalunya.

Aconseguint el major nombre de signatures de la història i demostrar que la societat dóna suport a la legalització.

Estem formant un equip capaç d’aconseguir el rècord històric de signatures. Calen mitjans teu paper importa!

Ara! El 8 de maig comença la campanya per a les eleccions municipals, l’11 de setembre començarà la campanya per a les eleccions plebiscitàries al Parlament de Catalunya. La Rosa Verd, hi serà perquè els partits escoltin la nostra veu i perquè puguem decidir també amb el nostre vot!

Qui la Promou?

La Rosa Verda és una iniciativa de totes aquelles persones que participin com a fedataris i donin el seu suport signant la proposta!

Participa, el teu paper important!

La proposició de llei