Iniciativa Legislativa Popular de les associacions de persones consumidores de cànnabis.

50.000
67500
signatures
15 de Gener 2016

DIVENDRES 22, TOTS AMB LAROSAVERDA AL PARLAMENT DE CATALUNYA, 11H

Ens plau convocar-us a l’acte de finalització de la campanya de la ILP La Rosa Verda.  Aquest divendres 22 de gener a les 11 del matí necessitem la vostra assistència davant del Parlament de Catalunya per fer una foto col·lectiva.

Tindrà difusió als mitjans de comunicació i servirà per reivindicar un cop més, ara amb la força de les 67.500 signatures de suport aconseguides, la demanda del col·lectiu associatiu cannàbic d’una llei que en reguli l’activitat.

Alguns dels diputats que han signat l’ILP i diversos representants dels grups polítics que la defensen  ja ens han confirmat la seva presència.

Creiem que els més de 300 fedataris que us vau inscriure al Parlament el passat mes de juny per participar activament en aquesta campanya també heu de ser tots presents en aquesta foto.

Convoquem tanmateix a tots els voluntaris, simpatitzants i col·laboradors que malgrat no ser fedataris ens han ajudat moltíssim a aconseguir aquesta fita tan important.

Serà un acte lúdic i reivindicatiu breu però potent. Farem la foto col·lectiva darrera d’una gran pancarta, es repartiran cent roses verdes, llegirem un manifest i tornarem a demanar, alt i clar, que el 2016 sigui l’any de la regulació de les associacions de persones consumidores de cànnabis.

Divendres a les 11h tots al Parlament per mostrar la nostra força i fer escoltar la nostra veu!! No hi falteu!!

Divendres 22 de gener, coincidint amb la festivitat de Sant Cannut, el Moviment Cannàbic Català ha organitzat, a més de la foto de final de campanya davant del Parlament, els següents actes:

Patí Llimona (C/de Regomir, 3 Barcelona 08002):

  • 17h. Taula debat “La Rosa Verda al Parlament”

Convidats: representans de Junts pel Sí, PSC, Ciutadans, Catalunya Si Que es Pot, PP, Candidatura d’Unitat Popular
Ponent: Constanza Sánchez

  • 18h. Taula debat “Feminismes i Drogues. Quin món volem?”

Ponents: Gemma Altell, Nuria Calzada

Plaça de la Mercé:

  • 20h. Concert Wiggle Yard + Djs Yombolt, RainMan i Prime Bassound.